Маркетингът продава, но ако има какво да продадеш. Ако стоката ти

...
Маркетингът продава, но ако има какво да продадеш. Ако стоката ти
Коментари Харесай

Страхил Делийски за предизборната кампания: Тежката артилетия с кожените тужурки и моторите мина

" Маркетингът продава, само че в случай че има какво да продадеш. Ако стоката ти не става, както и да го разкажеш и облечеш, няма кой да го купи. Това е основният проблем - липсата на политическо въображение, неналичието на политическо схващане, на мисленето в категорията на политическото.

 

Това са основните неналичия в поредна акция. Тази акция не се разграничава от последните 3-4 изключително. Когато вършиме едно и също нещо, няма по какъв начин да очаквате друг резултат ", изясни той пред БНР.

Тежката артилетия с кожените тужурки и моторите мина, акцентира Делийски и добави упованията си: 

" Вероятно партиите си дават сметка, че това е максимумът, който могат да извадят. Не чакам нещо от страна на самите щабове като публична акция, но не е невероятно да се провокира някакво събитие - нещо, което да окаже въздействие, съгласно тези, които го вършат. В тази обстановка каквото и да се случи, не мисля, че ще промени коренно курса на акцията ". 

Според него социологическите изследвания са извънредно притеснителни:

" Става въпрос за доста мижав интерес към сходен вид състезание. Това не е добре. Умората несъмнено си споделя думата, несъмнено си споделя думата и високата цена на акциите и склонността на някои вложители да се въздържат от вложения този път. Основната причина е в невъзможността на политическите елити да аргументират смисъла от своето битие ".

Имаме 2 съществени офери, към които са групирани към 600 хиляди гласоподаватели една седмица преди изборите, разяснява политологът.  

" Това са по 10% от всички гласоподаватели - това е извънредно ниска политическа тежест, с цел да произведеш каквото и да било законно политическо решение. Вместо тези блокове от партии и обединения да се опитат да опишат смисъла за своето битие на тези 3-4 млн., които отхвърлят да гласоподават, те за следващ път избраха да си подсигуряват агитките, които развяват флагове и се ненавиждат една друга. Ще се чудим за какво е толкоз ниска интензивността - защото нямаше старания към по-съществен диалог, който да касае освен агитките, а и останалата част от обществото ". 

" Трябва да си дадем ясна сметка и тези, които желаят нашите гласове, да си дадат сметка, че мотивационният капацитет на целия този диалог за това кой какво е откраднал, кой какъв брой е по-красив, е толкоз - 2,5 млн. гласоподаватели. Задълбочава се наклонността за мощни антиелитни настроения. 2 блока от обичайния систематичен хайлайф и 1 на терена на антисистемните настроения - по този начин за следващ път ", означи Страхил Делийски. 

По думите му обаче акциите, с изключение на маркетинг, са и време, в което в максимален смисъл би трябвало да се извърши нуждата от изчерпателен диалог сред жители и политици. А това не се случва. Политическата връзка липсва за сметка на повече маркетинг и за сметка на повече битово-всекидневни обвинявания, посочи той. 

Относно позицията на президента за оръжието за Украйна Делийски изрече мнение, че Румен Радев артикулира позиция на немалка част от обществото. Той е в извънредно сложна обстановка като институция, счита той. Според него тематиката за оръжията за Украйна мощно е поляризирала мненията у нас. 

" Не успяхме в границите на една година да изградим рационален и логичен диалог за войната, оттатък метода, по който тя се продава, и това пречи и да се формулират смислени политически послания в тази посока ", категоричен бе политологът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР